Contacteer ons:
09/277 00 12
Communiekaartjes die alle vreugde uitstralen!

Wij zijn uw fotograaf uit Berlare om de perfecte communiekaartjes te maken

Als kind is het één van de eerste dagen uit het leven die lang zullen bijblijven, de communie. Het is een dag waar iedereen wil stralen en dat mag ook vastgelegd worden met een alleszeggende foto op de communiekaartjes. Om die te maken, zijn wij er als fotograaf uit Berlare. Wanneer de kinderen hun mooiste communiekledij hebben aangetrokken, volgen wij ze met hun ouders naar de locatie waar ze het liefst op de foto gaan. Natuurlijk kunnen de foto’s ook in de studio genomen worden.

Na de fotoshoot werken wij de foto’s af tot volledige communiekaartjes. Wij beschikken over ontelbaar veel mogelijkheden. Naast de foto’s kunnen er vele kleurtjes, vormen, tekeningen en opschriften gekozen worden waardoor het eindresultaat helemaal  de uitstraling van uw kinderen weergeeft. Zij zullen fier hun kaartjes kunnen uitdelen aan de familie, vriendjes en vriendinnetjes om deze mooie dag nooit te vergeten.

De communie zal lang een zalige herinnering blijven:

  • professionele foto’s
  • op favoriete locaties
  • voldoende tijd voor de fotoshoot
  • ruime keuze voor de afwerking
  • tot in de details gepersonaliseerd

Wees gerust bij de juiste uitwerking van de communiekaartjes die u meteen bij ons kan bestellen. Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons!09/277 00 12